SV Vredeburg

de Limmer schaakvereniging

Partijen

Vanaf deze pagina kun je partijen naspelen van Vredeburgers die trots zijn op hun prestatie.
De partijen zijn van commentaar voorzien. Als er geen andere commentator wordt genoemd, is het Fritz/Stockfish die verantwoordelijk is voor de opmerkingen en de varianten. De varianten kun je rechts van het diagram herkennen aan de andere kleur. Als je zo'n variant in het rechter scherm aanklikt, dan wordt die ook in het diagram getoond. Dit alles met de hulp van het gratis Lichess.

Partijenoverzicht

Tot dusver heeft nog slechts een beperkt aantal Vredeburgers het aangedurfd om hun partij te publiceren:

Er zijn echter nog meer partijen op deze site te vinden. Dat zijn de pareltjes tijdens de simultaanseances in Vredeburg. Zie bijvoorbeeld deze Simultaan-pagina, of andere jaargangen.

Aanleveren

Het geeft voldoening om een partij aan anderen te laten zien. En alle schakers kunnen het. Maak het ons gemakkelijk maken door de partij in pgn-formaat op te sturen, portable game notation. Voorbeelden waar dat kan zijn op Lichess – simpel, of met uitgebreid commentaar als study – of een analyse op Chess.com die je daarna kunt downloaden en delen.

Je kunt ook het gratis programma ChessPad downloaden en gebruiken. Of het uittikken in Word en opsturen naar de webmaster. In het uiterste geval kun je een foto van je notatiebiljet maken en opsturen, maar schrijf er dan aub wel wat commentaar bij. Dan doet de webmaster het digitale werk. Kom maar door!